En låt kan ibland beskriva allt.

"All these days you´re here by my side. Feel no joy just crying alive. I will never see you again in this life, but together we´re strong and we will survive. All my memories of you and your man. All I want is to reach your hands. I will never forget the times that we had, Oh I miss you everytime I smile. I will never hide from myself, from the past where you lived your life. Always loved you smile that you gave.
The stars will shine, You´re always there,inside of my heart."
 
-Axel Falk
 

Låten är fantastiskt fin och jag kan lyssna på den tusen gånger om, trots att varje gång gör så fruktansvärt jävla ont.Axel, du har gjort något som inte jag hade klarat av,skriva en låt som inte bara berör mig utan varje jävla människa där ute.
 
Lyssna och njut. 
 
http://www.youtube.com/watch?v=b6-Vq5DduqA

En äkta vän, en syster

Det finns en person som betyder otroligt mycket för mig och det är du, Klara. I många år har du sprungit i vårt hus som om det vore ditt andra hem och fan vad jag gillar det! Du är en tjejen som alltid är så glad, alltid ställer upp och alltid skämtar till det på ditt sätt. Det finns inte många som du. Bara jag ser på dig blir jag glad. Du har en sådan värme som går rakt in i hjärtat. Vi har gjort så mycket och vi kommer att göra så mycket mer. Jag vill att vi håller ihop i all framtid, för jag vill inte förlora dig,vad som än händer så kommer du alltid vara min syster, min andra halva. 
 
Du är underbar och så jävla fin på alla sätt och vis.
 
 
 

Jag hade kunnat skriva en novell...

Jag hoppas att vi ses snart i himlen, så vi kan fira födelsedagar och andra högtider tillsammans istället för såhär. Att gå till graven och lägga en blomma är självklart, men att inte få se eller höra er prata och skratta gör så ont. Jag hoppas trots våra tårfyllda hjärtan att du hade en underbar födelsedag,Elin. Jag hoppas att Tobias tog hand om dig. Att du fick det du ville. Egentligen hade jag kunnat skriva en novell nu, med flera tusen fina ord men jag får inte fram så mycket mer än det här. Jag hoppas att Tobias gav dig något minnesvärt, kanske en konsert till Håkan, eller en shoppingdag igen? Då kan du fylla upp hela himlen med dina favorit kläder och skor. Det hade väl varit något? 

 

 

Grattis på födelsedagen ♥

26 September
 
 
Idag går tankarna till dig Elin och självklart till din familj.
 
Familjen Hedbris,
Tårarna slutar inte rinna en dag som denna kan jag lova er,men ni fixar detta. Ni har allt vårt stöd. Era hjärtan i våra händer. Det är en fruktansvärd dag, tomheten & saknaden blir värre än vanligt, men på något jävla vänster så fixar man det. 
 
Ni är starka och vi klarar detta, TILLSAMMANS!
- - - - - 
 ♥
 
Elin Hedbris
Klara Elmqvist
Robin Eliasson
 
Ett datum, tre namn och tre födelsedagar, dock kan bara två firas.
Klara & Robin, ha världens bästa dag, det är ni värda. Stort GRATTIS! ♥ 
 
 
Kärlek
Elin & Robin Midsommar 2011
 
Klara Bal 2010
 

Livsglädje

 
This is who I´am.
 
Vissa människor gör mitt liv värt att leva efter allt, jag är så jävla lycklig när jag är med er.
I love you.


 

You made my day.

"Du förtjänar så mycket mer, hoppas texten säger en del.
Att ha en kärleksfull syster är att ha en vän för livet."
/D.Hadrovic
 
 

True words

Det syns aldrig utanpå, hur det känns inuti.
 
 

Från mig till dig..

Bänkade mig ikväll i soffan framför X-Factor tillsammans med världens bästa vän. Först skrattade vi mest åt alla, och tog det inte så seriöst tills en tjej kom upp på scenen. Hon sjöng först en rocklåt, men sedan ville de höra mer och då valde hon att sjunga för sin pappa som hade gått bort för inte så längesen. Låten hon sjöng var " Utan dina andetag" och de var helt fantastiskt men så ont det gjorde. Jag förstår inte själv att jag gjort likadant, för min Tobias . Jag har inte stått framför tv-kameran & en jury men jag har sjungt för dig brorsan, och det är det viktigaste. Tjejen som framförde låten på tv hade även hon sjungt på hennes pappas begravning. Det är så sjukt allting. Man förstår att man inte är ensam, att det finns andra som går igenom i princip samma sak. Och att de finns andra som gjort det jag gjort.

Utan dina andetag, från mig till dig.

Tobias❤


Magaluf 2012

Tankarna och frågorna snurrade runt i huvudet innan avfärd. Kommer jag orka? Kommer jag ha roligt? Kommer alla hålla sams? Kommer jag sakna min familj, så mycket att det gör ont? Kommer Tobias vara med mig?

Alla dessa frågor, men som vanligt inga svar. Men jag åkte och jag klarade det tillsammans med mina 9 bästa tjejkompisar och 4 riktigt bra killar från Nässjö. Resan var helt fantastisk. Så rolig och så minnesvärd.

Jag ångrar inte en minut att jag åkte.

 


Vart är du när jag behöver dig som mest?

Regnet öser ner och klockan närmar sig snart 23.00 denna Torsdag. Tiden nu i September känns tråkig. Hela sommaren är över och skolan har börjat. Jag har mycket framför mig vilket glädjer mig, men som jag kommer få kämpa för att nå det slutet jag vill nå till, STUDENTEN .♥ Det är inte bara att orka plugga och hänga i, det är också mycket annat. Jag måste känna trygghet och styrka att klara av allt. Att kämpa för Tobias. Att va med människor som bryr sig och skita fullständigt i dom som tror sig vara något annat än vad dom egentligen är. Det är så mycket som måste gå rätt och går något fel måste jag orka upp igen. 
 
Vädret får mig att tänka på hur mycket du hatade HÖSTEN, regnet och all blåst, Tobias..Du vet att jag är likadan. Jag hatar också det. Man ska ju kunna gå i skinnjacka och converse hela året, Eller hur? Åh. Det är så tungt att leva utan dig och Elin. Ingenting är som det ska. Jag försöker ta körtkort, vilket inte alls går. Jag hade behövt dig. Jag hade behövt någon att gå hem till, någon att plugga med,någon att prata med,någon att skratta med.
 
VART ÄR DU? FAN.

RSS 2.0