Vem är jag?

Jag har kommit till en tidpunkt i livet där jag inte vet om jag saknar längre. I februari har det gått 7 år sedan Tobias gick bort. I era öron kanske det låter fel,men nu är det inte saknaden som tynger längre. Nu är det att hitta mig själv som är det som svåra. Jag är endast 24 år och jag måste fortsätta leva och hitta tillbaka till de rutiner jag en gång hade. Jag vill ta mig ur min deppression. Jag vill slippa äta tabletter för att jag inte mår bra. Jag vill inte ha mtt liv som en berg och dalbana. Jag vill inte heller konstant vara trött. Den senaste tiden har jag sovit så mycket att jag inte ens vet längre om jag är trött, eller om det bara är en undanflykt för att slippa ta tag i rutiner, slippa ta tag i saker som att exempelvis umgås med vänner eller familj. Att dra över täcket är och har alltid varit den lättaste undanflykten efter Tobias död. Då slipper göra mig i ordning,  jag slipper också att dra på mig ett fejkat leeende, jag slipper svara på frågor som vänner ställer till mig för att de bryr sig om mig. Jag har kommit till ett stadie där jag är rädd att bli ensam, rädd att inte träffa någon kille, rädd att förlora mina vänner för att jag helt enkelt tänker att dra täcket över huvudet är den lättaste utvägen för att slippa ta tag i allt som jag måste ta tag i. Jag har det senaste gått upp i vikt, jag småäter för att jag vaknar på natten orolig och är hungrig. Jag orkar inte laga riktig mat, så jag äter lite av varje, vilket blir att sötsuget ökar enormt. Det här inlägget gör mig så jävla ledsen, för jag hade lika gärna kunnat vara ute och springa nu eller lagat mat eller plockat upp runt omkring mig men istället ligger jag i min säng, där jag legat hela dagen. Jag tycker synd om mig själv och jag tycker inte heller om mig själv.
 
 
 
 

Tills du lär älska dig själv

"För att kunna älska någon annan måste du lära dig att älska dig själv först.
Du måste respektera dig själv och du får inte tvivla på dina beslut – någonsin.

 

Du måste bygga upp din karaktär och göra den oförstörbar, så ingen kan riva ner den.
Detta är mer eller mindre en förberedelse inför striden.

 

Du har förberett dig hela ditt liv för att kunna försvara dig när tiden för striden kommer.
Du vill inte att någon ska krossa dig precis i början.

 

Det finns ingen anledning att fokusera på det faktum att du är singel.
De flesta tjejer är ganska oroliga när det gäller den frågan ändå.

 

Många av dem valde hellre att vara i någon form av relation (bra eller dålig) än att vara singel. De är rädda för att deras skepp kommer att segla ifrån dem och att de inte kommer att få en ny chans.

 

Du bör istället göra det bästa av din situation och njuta av ditt liv. Använd tiden medan du är singel och festa som det inte finns någon morgondag. I stället för att tvinga dig själv att hitta någon att vara med, ägna din tid till dina vänner och din familj.

 

Älska ditt liv och ha tålamod. Kasta dig inte in i relationer bara för att fylla tomrummet i ditt hjärta, bara för att vara med någon så att du inte är ensam. Nedvärdera inte ditt eget värde, vare sig du är i ett förhållande eller inte. Gör dig av med dina osäkerheter och njut av detta, ditt enda liv.

 

Var singel tills…

Var singel tills du träffar den person som får dig att le tills dina kinder domnar av och dina ögon lyser upp.
Vänta på den som ger dig fjärilar i magen varje gång du ser honom.


Var singel tills du hittar en person som är glad att se dig. Han kommer inte komma med ursäkter för att slippa hjälpa dig, bara för att han inte känner för att träffa dig eller att han har några bättre saker att göra. Hur kan det
vara viktigare än att träffa dig?

Var singel tills du träffar någon som är stolt över dig. Han kommer inte visa upp dig som en trofé eller ett pris han vunnit. Han kommer visa upp dig för sina vänner, eller för en komplett främling, bara för att han är så stolt över dina prestationer, som om de vore hans egna.

Var singel tills du hittar en person som framför allt är förälskad i din karaktär. Den personen kommer att älska dina känslor och brister, eftersom de är de som gör dig unik – det gör din karaktär enastående. Han kommer att respektera det faktum att du har dina dåliga dagar eftersom du har rätt att få ha dem, precis som alla andra. Han kommer inte att förvänta sig att du “fejkar” ett glatt ansikte hela tiden.

Var singel tills du träffar någon som vill tillbringa all sin fritid med dig. Om han inte har tid, kommer han att hitta den eller helt enkelt ta med dig in i sitt liv. Han kommer att dela sina intressen med dig och han kommer definitivt att uppmärksamma de saker som gör dig lycklig.

Var singel tills du hittar någon som verkligen saknar dig. Den personen kommer att ringa dig utan anledning, bara för att kolla hur du har det, inte för att han är uttråkad, men för att han vill.

Var singel tills du träffar den person som inspirerar dig och gör att du vill försöka ännu lite till i allt du gör. Han gör att du vill ha mer. Han ger dig styrka och mod att ta ett steg framåt.

Var singel tills du hittar en person som bryr sig om dig på riktigt.
Fram till dess – VAR SINGEL OCH HA DEN BÄSTA TIDEN NÅGONSIN!"

 

           

 
 

RSS 2.0