The last days


I miss you

It’s hard to wait for something might never happen,
but it’s harder to give up when that, thats all you wanted


Om pappa får välja..

Denna texten vill jag tillägna till Tobias från en speciell person, PAPPA! ♥
Om det är någon låt, som pappa väljer för att minnas och hedra Tobias, så är det denna.


Mikael Wiehe – Den jag kunde va


"Du är med mej vart jag går
Genom månader och år
Du är med mej alla dar
Du är med mej vart jag far
Du är den jag kunde va


Och ingenting kan splittra oss
och ingenting kan söndra oss
och ingenting kan slita oss isär
Och ingenting kan få oss
att överge varann
Stormar kanske tystar oss
Skuggor kanske slukar oss
Sorger kanske tvingar oss på knä
Men ingenting i världen
kan lösa våra band."Ett sätt att bearbeta...

Många kanske undrar varför jag har denna bloggen och det ska jag nu ge svar på. Både Tobias och Elin älskade att skriva. De skrev allt möjligt, från resor till kärlek. Att fotografera var också viktigt för Eln. Det är lite därför jag också har fått ett intresse för det. Jag har aldrig varit lika bra på att skriva som Tobias & Elin, för dom har alltid varit snäppet bättre. Speciellt Tobias,han var i världsklass. Han skrev referat om matcher,han skrev laguppställningar som liten, han skrev om resor, om Elin och han hjälpte ALLTID till när jag eller Daniel hade en skrivuppgift i skolan, det var liskom det han var bra på. Ingen kommer någonsin ta det i från dig, Tobias.. Det lovar jag dig!❤

Det jag vill är att försöka skriva av mig, om dig Tobias. Om ditt liv, om allt vi gjort och allt vi delat. Om saknaden och ensamheten efter en sådan person som du. Jag vill också lägga upp bilder för att minnas dig och självklart Elin på det absolut bästa sättet.
-
Alla ska få chansen att läsa detta om man nu vill, jag ska inte tvinga någon och jag är absolut inte ute efter att ha så många läsare som möjligt. Det enda jag är ute efter är att få skriva och lägga upp bilder för att kunna bearbeta min sorg och för att nå ut till dig på något sätt.
Everything I do, I do it for you❤
Tro inget annat..Jag slutar aldrig hoppas..

Drömde om att Tobias stod framför mig och hade kommit hem från sin resa inatt.Hans skratt ekade i mitt huvud och jag var så glad över att få se honom. När jag sedan vaknade och insåg att det inte var sant, greps jag av panik. Jag tänkte då och även nu " Hur ska jag någonsin kunna klara mig, utan dig?"...

Fan Tobias, kom hem!
Jag saknar dig så jävla mycket.

/L

 


Keep smiling

Jag vet att ilska och sorg är den absolut värsta kombinationen, och jag vet också att om vi ska kunna bearbeta detta måste vi gå igenom det, även fast de kan vara bland de värsta stunderna. Man känner att man inte har någon kontroll alls. När du är ledsen, blir jag ledsen, när du är arg, blir jag arg och är du rädd, så är jag rädd. Det går inte att komma undan de, Daniel. Du är min enda bror jag har kvar vid liv och utan dig kommer jag aldrig klara mig. Vi måste gå igenom all skit men också all glädje som faktiskt finns någonstans där ute. Vi måste TILLSAMMANS försöka och orka. Vi får vara arga och ledsna men till en viss gräns. Du kan inte låta de gå ut över andra, andra som inte vet någonting om vad det är som har hänt. Jag vet att det kan vara svårt,men försök, för min skull.

Allt kan gå fel, men när det gäller dig, så vill jag aldrig i hela mitt liv att något ska gå mer fel än de som redan har hänt. Vad du än gör och vart du än är, så är jag orolig. Jag vet att jag kanske inte borde va det, men jag är de.
Jag är så jävla rädd, rädd att förlora en till.
Daniel, jag ser upp till dig och lyssnar på varje ord du säger till mig. Jag tar in dom och försöker av hela mitt hjärta göra det så som du vill ha de. Eller så som du vill jag ska vara. Du sa till mig igår att "För varje dag som går, är det en dag närme tills vi får träffa Tobias.." och även där har du rätt i precis vad du säger. Jag vill dock inte ibland inse och förstå det det du säger, men jag tar alltid in de. För jag vet att någonstans och någongång kommer det att hjälpa. Jag känner dig såpass väl och du gör så mycket för mig. Du gör mer än vad du tror. Jag önskar ibland eller rättare sagt väldigt ofta att jag kunde vara till lika stor hjälp till dig, och att jag kunde få förklara för hur fruktansvärt jävla bra du är och hur stolt jag är över dig.
-
Anledningen till att jag inte kan förklara det, är för att du är något alldeles speciellt.
Du har allt och fortsätter du le och skratta så kommer vi tillsammans klara detta. För som jag sa innan, så kan man inte komma undan det med att gråter du, gråter jag, ler du, ler jag, skrattar du, skrattar jag, för att det är sanning. Det är precis så det är och precis så det alltid kommer att vara.
If you smile, I smile
Daniel♥Special thing

Hemskickad från Thailand och från världens bästa storebror, T❤

 

 


♥♥♥


2 steg från paradise

De behövdes inte många steg in i bilen som skulle ta er mot Koh Tao i Thailand, tyvärr hann resan inte bli så lång och de slutade i en tragedi. Den 1 Februari 2012 kl 12.00 tystnade hela Varberg. De var då vi fick veta om olyckan som alla trodde var en mardröm men sen senare fick klarhet i att, de är ingen mardröm, de är verklighet. Saknaden efter 4 fantastiska ungdomar är enorm. Alla har de satt sina fotspår och gjort många människor runt omkring sig så fruktansvärt glada. Man kommer tyvärr aldrig kunna få se dom le igen och inte heller få tacka dom för allt dom gjort.

 

 

Vi vet trots detta att de lever inom oss, föralltid.

Vi vet också att de hade sina livs bästa dagar TILLSAMMANS!♥

Och det är också det vi får glädjas åt...


"Amor Vincit Omnia"

Kärleken övervinner alltThailand-12

 


Håkan Hellström♥

Att en artist kunde betyda så mycket för er och för erat förhållande är obeskrivligt att förstå. Det finns så mycket låtar och texter som beskriver er, precis så som ni kände för varandra och för allt annat. Textrader som " Han blev så stolt, att ha henne nära sig" , " Kär i en ängel", " Vem kysste Elin, bakom ryggen på Marie? Var det den store poeten, som hon var förälskad i" gör en tårögd. Att Håkan av alla människor, som är en väldigt speciell artist, kan få fram dessa rader i alla hans fantastiska texter är även det obeskrivligt.
I all sorg jag går igenom nu är Håkan Hellströms musik den jag vänder mig till. De är till dom låtarna man kan gråta men också inse hur bra och hur mycke han som artist betydde för dom. Till en början var det bara Elin som var besatt av Håkan. Det har hon alltid varit. Under åren blev också självklart Tobias ett stort fan av honom. Det var ALLTID Håkan Hellström som skulle spelas i högtalarna. Jag minns när ni kom hem från hans konsert och ni båda var helt överlyckliga, ni hade varit där med underbara kompisar och också med varandra. Det kunde inte blivit bättre! ♥
Och jag vet att nu spelar Håkan för er, dag som natt.
Föralltid
Konsert Håkan Hellström-11

If I could turn back time

I hear your name in certain circles
And it always makes me smile
I spend my time just thinking about you
And it's almost driving me wild


Elin Hedbris❤

Det var ingen tvekan om att det var du som lyste upp hela Tobias värld. Det var inte heller någon tvekan om att det var du som var bland dom lyckligaste tjejerna på hela denna jord. Med ditt fantastiska leende fick du alla att skratta. Det är med stor sorg och saknad jag skriver detta till dig, Elin.

För mig var du en underbar tjej som alltid ville alla väl, du var glad,hjälpsam,omtänksam,snäll och rolig. Du hade allt, precis som Tobias. Jag har tänkt många gånger på hur bra ni passade ihop. Hur låtar kunde beskriva erat förhållande hur även eran personlighet också kunde göra ert förhållande så fruktansvärt jävla bra. Många gånger såg vi er som att ni var med varandra HELA tiden, och det var ni också.. Men samtidigt visste vi då och även nu att det var då ni var som lyckligast.
-
Att umgås med er två var som att va med Humle & Dumle, så olika men ändå så lika. Elin var tjejen som älskade djur, medans Tobias tyckte det var bland de värsta som fanns (tills han träffade Elin). Tobias var killen som älskade fotboll,medans Elin tyckte sport bara var för töntar(tills hon började träffa Tobias). Att era liv som var så olika från början kunde gå ihop och bli så bra är helt otroligt.
Alla minnen,alla skratt och alla stunder med er är oförglömliga.
Jag är så glad att ni är med varandra nu och inte ensamma någonstans.
-
Och Elin...
Du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta.
Tack för allt, du är underbar!❤

/L

SUNSHINE

När solen skiner, vet jag att ni mår bra... ♥

 

 


1 FEBRUARI 2012, JAG ÄLSKAR DIG

Jag trodde aldrig att jag skulle behöva uppleva detta mörker,

detta tomrum och denna fruktansvärda saknad, efter en sådan person som du.


Tobias, du finns alltid i mina tankar då tiden går.
Du finns alltid i mitt hjärta då dagar blir år.
Jag ser dig i drömmar, så verklig som förr,
och vem vet? Kanske ser du ner på mig från himlens dörr?
En sak ska du veta, jag ska alltid vara dig nära, även om du inte är här min kära och även om saknaden är stor så kommer du alltid vara VÄRLDENS BÄSTA STOREBROR!

 

Det är svårt att få fram ord, för att beskriva hur fruktansvärt jävla bra du var. Så många underbara minnen du delade med oss allihop. “Alltid älskad, alltid saknad” är något som dykt upp på nästan varje hedring till dig, och det är precis det som beskriver dig bäst och det ÄR också det du alltid kommer att vara. Alla vet hur snäll du var, alla vet hur glad, rolig och omtänksam du var och alla vet också hur fantastisk du var. Som lillasyster till dig, kan man inget annat än att vara stolt och det är precis vad jag är. Stolt över att jag fick vara en del av dig.

 

Alla minnen vi har delat är det ingen som kan ta ifrån oss och det känns för mig så himla bra. Ingen kan någonsin komma emellan och tro sig veta något annat om oss som inte stämmer, för det som stämmer vet vi och det är det och alla andra de andra ljusa stunderna vi ska bära med oss.

 

Jag minns på nyårsafton när du ringde mig och frågade om jag ville hänga med dig och Elin till fästningen för att fira in det nya året. Först sa jag såklart ” Nej, varför skulle jag?” cool syster som jag är. Men sen så ångrade jag mig och gick med er ner. Vi stod där på stranden allihop och tittade på fyrverkerierna och drack champagne. Vi hade båda fått ett sms av pappa kl.19.30, där han hade skrivit

”Gott nytt är” och som vi skrattade. Dels för tiden, att det var så pass tidigt och också för att pappa aldrig kan stava på sms. Vid tolvslaget höll du och Elin varandra i handen, och jag stod en bit ifrån för att inte ”störa” men ändå så hörde jag, orden ni sa till varandra under tolvslaget.

“Jag älskar dig, låt oss göra 2012 till ett bra år” och så kysste ni varandra.

Den stunden är för mig oförglömlig i detta nu, just för att ni var med varandra.

Ni var med varandra då och ni är med varandra nu… ♥

 

Jag minns också att du alltid klagade på att jag hade ett dåligt ordförråd, och det kanske jag har, men om man jämför med dig, så var det ju ingen som hade bra... Det är typiskt sådana grejer, som vi ibland kunde skratta åt. Hur fruktansvärt dålig jag var på allt, jag kunde ju nästan ingenting enligt dig och när jag väl kunde, så var det ju bara väldigt konstigt och självklart var det iså fall av dig jag hade lärt mig det. Det kunde ju inte ha varit från någon annan. Du hör ju själv, även fast vi ibland kunde ha våra stunder då vi bara var arga på varandra så hade vi det faktiskt väldigt bra, vi skrattade och var med varandra och det är jag nu så tacksam för. Jag ångrar inte en minut tillsammans med dig, brorsan.

Du är och kommer alltid vara en del av mig.

 

Jag älskar dig!

/ Din syster

 

Amor vincit omnia♥

”Kärleken övervinner allt”RSS 2.0