Hejdå Sverige, Hej Thailand!!!

Om lite mer än två timmar går tåget mot Köpenhamn och flygplatsen. 18.00 lyfter vi ikväll. Vår första mellanlandning blir London sen Hongkong, Bangkok och sen till slut, Krabi,Ao nang. Resan kommer bli riktigt lång, men när man vet att målet är,Thailand, så kan man stå ut med vad som helst.
 
Att lämna Varberg och familjen känns jobbigt. När jag klev upp idag, var det en stor klump i magen. Att lämna Pappa här hemma med hans jävla cancer,känns väldigt jobbigt. Sån tur, är det bara 1 behandling kvar nu. Och jag hoppas trots att du nu mår dåligt efter denna, att allt blir bra och att du snart är på benen igen. Som jag sagt tidigare så fanns det inget annat när beskedet kom att du skulle bli frisk,det fanns inget annat då och det finns inget annat nu, du fixar detta, min kämpe!! Jag är så stolt över dig.
 
Idag har jag också varit utan min Oliver i 1 månad. Det känns fortfarande väldigt jobbigt att vara utan dig,men fördelen med att jag åker idag, är att jag kommer lite närmare dig. Känns det iallafall som.. ;) (Kan inte kartan) Du är den finaste jag vet, och nu är det mindre än 2 månader kvar tills vi ses, älskling!!!
 
Som ni hör, är det en ledsen Lisa som har vaknat upp idag. Mycket känslor ,mycket tankar.  Men nu är det bara att torka tårarna, tänka positivt och göra det bästa av situationen. Pappa kommer inte bli frisk snabbare bara för att jag stannar hemma, Oliver kommer inte komma hem snabbare om jag stannar hemma. Tobias kommer inte heller komma tillbaka till vår värld bara för att jag stannar hemma.
 
Ingenting kommer bli lättare här hemma. Allt kommer bara bli så jävla mycket roligare i Thailand.
Så vafan, nu kör vi!!
Vi ses om 1 månad och då en erfarenhet rikare! WOOOHO!!!!
 
PUSS OCH KRAM 
/ Eran Lisa
 
Följ mig på instagram för uppdatering och bilder av resan, "lisalaarsson"
 
 

Ett brev till dig min ängel

Snart är jag där, där du en gång var, Tobias…♥

 

 Om 6 dagar åker jag, till Thailand igen. Det är med blandade känslor jag lämnar Sverige. Jag hade ljugit om jag inte säger att det ska bli så jävla underbart, att få komma till solen, lämna vardagen för ett tag och bara få njuta.  Det som känns jobbigt är att lämna resten av familjen här och att åka till vårt paradis som för dig slutade i en stor jävla tragedi. Det jag ser fram emot mest är att få åka till Similian Island, där ni var sista dagen innan ni dog. Jag vill se och uppleva det med mina egna ögon, för det var bland det sista du sa till mig.

”Du måste åka dit någon gång, Lisa, helt magiskt fint.”  Nu tre år senare tar jag steget, steget upp på klippan där du en gång stod. Det kommer kännas rätt sjukt att stå på samma sten, samma plats som både du och Daniel har stått på. Men jag vill, jag vill våga och jag ska. Jag ska stå där, på din årsdag och se ut över havet och tänka på dig. För är det något jag vet, så är det att, någonstans inom oss är vi alltid tillsammans.

 

Älskade storebror, det finns inte ord, för hur tungt det är att bära på den här sorgen.

 

Jag tänker på dig, varje dag.

Och saknar dig mer än vad jag någonsin kommer kunna förklara, Tobias.

 

Jag hoppas du har det bra, vart du än är. Och att vi snart ses igen.

Ingen kommer någonsin kunna ta din plats i mitt hjärta.

 
 
 
 
 
 

9 DAGAR KVAR!!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

2015, Gott nytt år!! ♥♥♥

Två av dom värsta högtiderna är nu över, jul & nyår. Och jag känner mig i bra form. Julafton var ingen höjdare. Tobias var inte med, som vanligt...(Börjar man säga nu efter 3 år) Oliver var inte hemma. Pappa fick åka in till sjukhuset efter Kalle Anka, för en jävla frossa och feber. Efter lite tjat på sjukhuspersonalen fick han trots att de tyckte han skulle stanna kvar,komma tillbaka till oss. Det blev dock ändå ingen bra kväll.  Fina paket, trevligt sällskap och god mat, får sammanfatta julen- resten lägger vi åt sidan. Så trött,ledsen och besviken på att allt alltid ska gå emot oss. Vi har det tillräckligt jobbigt redan. DET RÄCKER NU!! Juldagen kom och min fina bror och hans flickvän, bjöd in på hejdundrandes fest i deras nya lägenhet. Efter det har det varit väldigt mycket jobb och nu i onsdags firade vi även nyår. Även den högtiden är inget att hänga i granen, enligt mig. Jag hade svårt att hitta lugnet, trots att jag hade så fina & fantastiska människor runt omkring mig. Jag saknade min älskade Oliver, som jag mer än gärna hade velat fira hela kvällen men speciellt tolvslaget med. Tillslut blev ändå denna kvällen lyckad. SIngstar, skratt och många roliga lekar räddade kvällen. Jag är så glad och tacksam att jag fick komma. TACK DANIEL & JULIA,  och alla andra för en jätte rolig nyårsafton!! Ni betyder så mycket för mig!! 
 
 

 

RSS 2.0