En helg för dom döda.

 
Tobias, Elin och Farfar, ni står mig närmast hjärtat. Men självklart går tankarna till alla er andra som också är på fel plats. Ingen är värd att vara där uppe i himlen. Alla ska få leva och göra det fullt ut, enda tills den dagen kroppen inte orkar mer. Och för er Tobias, Elin och Farfar, var det alldeles för tidigt. 
 
Jag saknar er, varje dag, varje minut och varje sekund av mitt liv. Jag hoppas ni har det bra där ni är.
 
Tobias, jag lever för dig. Älskade,fina, fantastiska storebror.
 

 
 
 

Tillsammans mot cancer

1 av 3 får cancer. Min Pappa har det. "Tillsammans mot cancer", visades tidigare ikväll på kanal 7. Vilken gala,att det kan beröra så mycket. 
 
Att se det i repris, alldeles ensam i mörkret, var tungt och många tårar rann, men jag har under de senaste åren lärt mig att tårar inte är farliga. Låt dom rinna och låt det göra ont. Låt det skära inom dig. Låt dig sjäv skrika och vara arg. FÖR INNERST INNE VET DU ATT DU KLARAR AV ALLT .DU ÄR SÅ OTROLIGT STARK.
 
TILLSAMMANS MOT CANCER.
 
 
 
Pappa...
Nu kör vi omgång 2, All kärlek & lycka.
 
 

Att våga släppa taget

att våga släppa taget och låta dig åka iväg, kommer ta så hårt på mig,det kommer göra så ont. Men jag kommer låta dig göra den här resan, för det är vad du vill och jag ska inte hindra dig. Även fast du lämnar mig för några månader, så ska jag släppa din hand och låta dig göra det du vill, och när du kommer tillbaka, så kommer jag att stå med min hand öppen igen, för att hämta hem dig, till mig.
 
 
 
 
 
 
 
 

Livet är så jävla orättvist.

ikväll har jag suttit i regnet vid graven, hos min bror .. I samma stund fast i Göteborg på sahlgrenska ligger Pappa och får cellgifter och kämpar mot sin cancer. Mamma är hemma & Daniel i sin lägenhet. Vi är alla på olika håll och med olika tankar. Men en sak vet jag att vi tänker samma om, och det är att du ska bli frisk nu , Pappa .  Vi vet också att vi nu hade behövt våran Tobias mer är någonsin och att vi hade gjort allt för att få tillbaka han hit, till vår värd , och vår familj. ❤️️
 
Om ni bara visste hur tung den här sorgen är att bära på , och hur mycket det skär i ens hjärta .
Jag trodde inte ens det var möjligt.
Det skulle aldrig hända oss.
 
 
 
 
 
 6 oktober, ingenting är som det borde vara men

idag är ändå din dag, Grattis min fantastiska Mamma. ♥
 
Det har varit en Måndag med blandade känslor. Mamma gillar inte födelsedagar och har aldrig gjort men vi vill alltid fira henne ändå, för det är hon så värd. Trots att Tobias som vanligt inte var med oss ikväll och Pappa imorgon ska börja med sin cellgiftsbehandling, så klarade vi oss igenom denna kvällen också. Tack vare att vi var tillsammans. 
 
Ni hör ju själva. Mamma gillar inte födelsedagar och speciellt inte när hon får fira utan sin ena son och när hon vet att hennes man har drabbats av cancer. Men vad gör man? INGENTING. Man kan bara finnas för varandra. Låt tårarna rinna och låt allt va ett helvete. Ingenting kommer bli som det en gång var, men det kan bli bättre än vad det är nu, och det är det vi måste tro på.
 
 
ALL KÄRLEK TILL MIN FINA FANTASTISKA FAMILJ! 
Tack för en god middag ikväll.
 
 
 
 

Känslan av ...

Att inte veta hur någonting kommer sluta för en själv eller för någon annan i ens närhet. - är fruktansvärt
Att gå runt och känna oro.- är fruktansvärt
Att inte kunna förklara för någon hur man känner. - är fruktansvärt
Att ta sig upp när hela kroppen bara bryter samman. - är fruktansvärt
När man inte orkar lyfta ett glas med vatten och det bara gör ont när man ligger stilla. - är fruktansvärt
 Att veta vad det beror på men inte kunna göra något åt det. - är fruktansvärt.
 
Jag trodde aldrig att mitt liv skulle göra en sådan här vändning, att jag skulle få känna såhär. 
- DET ÄR FRUKTANSVÄRT!
 
 
 

RSS 2.0