Grattis på din 24-års dag, min ängel

27 juni, en av det finaste dagarna på året är här, din födelsedag. Jag hade gjort vad som helst för att fira och dela denna dagen med dig, Tobias. Jag minns såväl när jag såg denna bilden på dig med melondrinken, att jag blev så jävla avundsjuk och också ville ha, för den såg så god ut, då sa du till mig, givmild som du var, att du skulle bjuda mig på en sådan drink någon dag, men inte ens så långt hann vi. Istället får jag idag sätta ihop två bilder till en, för att få en bild på oss två tillsammans när vi dricker våran fina lilla drink och för att hedra dig, vilken fantastisk människa du var. Även fast vi inte är med varandra idag, så är du föralltid en del av mig, och jag älskar dig så mycket. Att du inte ens hann bli 24 år är rent ut sagt förjävligt, saknaden är fruktansvärd och det gör så ont inom mig. Men trots all smärta så hoppas jag av hela mitt hjärta, att du blir riktigt jävla firad där uppe, för det är du så jävla värd brorsan.
 
 
 

22.38

Sitter vid vattnet och skriver, tårarna bara rinner ..

Men när jag tänker efter är det ju inte konstigt , jag har all rätt till att gråta,.
För en av mina bröder lever inte längre.  Min andra gör mig stoltare än någonsin än dag som denna, det är helt sjukt vad jag är imponerad av hans styrka och hans sätt att leva, jag älskar dig Daniel, och dig med Tobias, något så fruktansvärt.

 Med min Pappa är det inte alls bra, men vi håller alla tummarna vi kan för dig, ❤️️ Och mamma, du vet redan att du håller ihop vår familj. 

Så vafan, tacksamhet, stolthet, glädje  eller sorg, jag har all rätt till att gråta.

Här och nu

Sitter hos Tobias nu. Solen skiner och det märks att det snart börjar närma sig din födelsedag, för sommaren är verkligen här nu. Men som de två senaste somrarna så känns även denna annorlunda, just för att du inte är här ,. Det gör ont inom mig, när jag skriver detta idag, även fast jag sitter hos dig nu, och bara njuter av att få ha dig nära, . Dock önskar jag att du satt brevid mig istället för att du låg under jorden... Jag saknar dig❤️️

Mer glädje

 
 

SUMMERBURST 2014, STOCKHOLM!

Låter bilderna tala, för några fantastiska dagar i Stockholm, vilken helg, vilka minnen!!
NI ÄR SÅ JÄVLA BRA!
 
 

En magisk kväll,2014-06-07

som jag önskade att du hade fått uppleva med oss. 70.00 på Ullevi framför en helt fantastisk Håkan Hellström, vilken kväll säger jag bara. Så mycket glädje och kärlek, men också mycket tårar som bara rann ner för kinderna för att tankarna om att du aldrig mer kommer att komma tillbaka, gjorde så ont.  Håkans texter och sätt att uppträda och sjunga inför sin publik är helt enormt. Det är någonting man måste uppleva.  Det är någonting som alltid har gått rakt in i hjärtat och det gjorde det även igår.
 
Tack för en oförglömlig kväll, mina fina vänner och HÅKAN HELLSTRÖM! ♥
 
 

Plötsligt slog det mig

det finns ingen annan jag hellre skulle vilja vara, än den jag redan är, eran syster. Det finns inte ord, för hur stolt jag är över er. Igår slog det mig att om 1 vecka står åter igen en viss Håkan Hellström framför mig mig och Daniel. Och Tobias även om du inte får uppleva ett fullsatt sjungandes Ullevi, så vet jag att du hör han enda upp till dig, vart du än är.. <3 Jag vet att många tårar kommer fällas på Lördag, men det är fan så värt och faktiskt inte alls konstigt,med tanke på allt vi gått igenom med Håkans musik i bakgrunden. Glädje som sorg, det spelar ingen roll. Det kommer bli magiskt.
 

RSS 2.0