31 januari 2013

Den 31 januari 2012, stod Tobias & Elin och Frida & Johan som världens lyckligaste par på denna otroligt fina klippa ut mot Similan Island i Thailand. En dag senare dör dom i en trafikolycka. Idag den 31 januari 2013, alltså 1 år senare, står Daniel och hans kompisar på samma klippa, dom ler och är glada, så jag ber dig, om det nu finns någon jävla gud där ute att denna gången inte förstöra den lyckan, som faktiskt finns där!

 


 
 
 

Mörkret har lagt sig tungt över mig ikväll

01:25
 
Att inte kunna förklara för någon hur man känner är fruktansvärd känsla.
Just nu sitter jag bara här i sängen, på Daniels rum, tårarna rinner och det bara trycker inom mig.
Mamma & Pappa sover. D skickade precis ett mess från Thailand om att han var påväg till Similan Island och oron bara växer inom mig. Jag vill inte vara ensam längre.
Jag vill inte känna oro, jag vill inte vara rädd och må såhär. Varför dog du, Tobias, varför just du..
Mitt huvud bara snurrar och tankarna om att något hemskt ska hända igen bara växer inom mig.
Jag kan inte slappna av längre, jag kan inte sova eller sluta tänka på det.
Jag vill börja om,men det går inte,inte utan dig

 
 
 
 
 

Jag vore väldigt tacksam..

om ni ville kika in på min och Josefins blogg, som vi håller på och skriver i samband med vårt projektarbete. Här kommer vi lägga upp all vår shopping, allt i från kläder till skor och smycken. Vårt projekt handlar om att skapa en blogg och hur man genom den sedan kan börja tjäna pengar och hur man kan marknadsföra sig. Idén är inte att vi ska bli kända på detta, men att få några läsare varje dag hade varit bra för att vi ska kunna förklara oss i vårt projektarbete hur vi jobbat och hur vi har marknadsfört oss.
Ställ gärna frågor och kommentera bilderna, om ni gillar det eller inte!
 
 
Titta och njut, för min skull..!;)
www.missla.blogg.se
 
 
 
PUSS & KRAM
Lisa
 

Att få se dig le

är det bästa som finns!!

Du är så jävla värd detta, men nu börjar jag sakna dig, alldeles för mycket här hemma, Daniel.


11 dagar kvar tills du är på svensk mark igen, lääängtar!!♥

 


Sen en tid tillbaka

har jag varit tom,och försökt hitta ett spår som leder rätt,
men inget leder till dig, och det vi hade förut.
Sen en tid tillbaka har jag tänkt och insett att jag måste börja om, men jag vill inte,
inte utan dig..

 
 
Ingenting kommer bli som det en gång var...
 

Du har gjort ditt val.

I´m sorry, but you are not the person I thought you were

Denna jävla saknad

...

Att släppa taget

Idag lämnade Daniel Varberg för 3 veckors semester i Thailand. Att släppa iväg han var inte det lättaste,tårarna rann hela kvällen igår och i princip hela natten. Vaknade i morse och gick ner till hans rum, där sängen var bäddad och rummet städat, ingen unken lukt (som det alltid brukar vara), och ingen Daniel.. :( 
 
 Att vara i samma hus och leva tillsammans med sin bror dag ut och dag in, blir en vana, det vet alla som har ett syskon. Efter allt som har hänt vår familj blir det också ännu jobbigare att vara ensam kvar, att inte ha Daniel i närheten utan "bara" mamma & pappa. Daniel är i en helt annan världsdel,i ett helt annat land, vilket gör mig rädd och orolig. Att Tobias gick bort i en trafikolycka i just Thailand för snart 1 årsen, gör det också värre.  Att inte Daniel heller kommer vara hemma på 1-års dagen gör heller ingenting bättre.
  Det kommer vara tomt, så fruktansvärt jävla tomt.
 

Av detta jag skriver kanske bara häflten förstår sig på,
men ska jag vara ärlig, så skiter jag i vilket, jag orkar inte med människor som tror sig veta något, när dom inte varit med om det själva. Jag är trött på människor som sviker och ljuger, och som inte är ärliga. Det är så mycket människor som har hört av sig under detta året,men hälften menar ingenting vad dom säger/skriver,vilket gör mig så jävla arg,besviken och ledsen. Att jag INTE kan komma till skolan och vara ledsen utan att folk ska undra vad det är med mig och undra varför jag inte släpper taget om min bror eftersom det har gått så lång tid, är fan SJUKT.
 
NI FÖRSTÅR INTE, inte ett jävla skit förstår ni.
Det är mitt liv, min sorg, mitt hjärta,min familj OCH min bror, som har dött. INTE din.
-
 
Daniel, njut av varje sekund, du är så jävla värd detta!
Längtar redan tills du kommer hem igen :´)
 ♥
 

Grattis på födelsedagen, Daniel!♥

11 Januari 2013

Jag vet att ett litet paket inte gör dig lyckligare, men jag hoppas i alla fall att du uppskattar att jag försöker, för det är det enda jag gör. Jag försöker vara den du vill att jag ska vara. Du ska veta att det är svårt, för jag kan inte vara glad hela tiden och jag kan inte sluta bli sur för vissa saker heller, för du vet att det är sådan här jag är. Jag kommer inte kunna förändras, även fast du ibland kanske vill det. Du känner mig alldeles för bra, du vet vilka ömma punkter jag har. Ibland trycker du hårt på dom, så att jag blir riktigt arg eller ledsen, men vet du? Jag ger dig det, för så har det alltid varit. Och så kommer det antagligen alltid att vara så länge vi bor här hemma tillsammans. Vi går varandra på nerverna ibland, men innerst inne, finns det ingen så bra som du.

 

Jag hade aldrig för 1 år sedan trott att vårt liv skulle se ut såhär idag, att du och jag skulle få leva, utan Tobias vid vår sida. Om jag kunde hade jag gett mitt liv, för att du skulle få tillbaka honom, för jag vet hur mycket du uppskattade allt han gjorde och hur mycket du älskade honom. Du gjorde som mig, levde livet och tog allt för givet. Aldrig trodde vi att det skulle hända något, som påverkade oss som familj, men helt plötsligt, på en sekund, är vi en mindre och då förändrades allt. Vi har nu snart gått igenom ett helt år utan Tobias, och ännu har jag inte förstått, det tror jag inte du heller har. Saknaden går inte att beskriva i ord. Det är så tomt, så fruktansvärt jävla tomt.

Om jag ska vara ärlig, så har jag inte alls någon lust att släppa iväg dig till Thailand på söndag, men jag lovar, jag tänker låta dig åka, för jag vet att du vill det.  Du är så himla stark och att se dig med en chang i handen, är det inte bara jag som vill. Jag vet att du är lycklig där nere och då ska du vara där också. Jag vet att Tobias tycker precis som jag, så bara åk, lev ditt lev i några veckor och bli brun, så att du för en gångs skull kan slå mig.. ;)

 

Jag vill önska dig en fantastisk resa, njut så mycket du kan, för det är du värd, men var rädd om dig, för jag vill eller rättare sagt tänker inte förlora en till.

 

Du gör mitt liv värt att leva,

Jag älskar dig!!♥

 

 

 

 

 


Varje dag är en ny utmaning

 Jag ser dig på platser där du borde vara och det gör ont,
ont att inte få se dig där.
Jag vet vart du hör hemma och i himlen är det sista stället du ska vara på,
kom tillbaka, det är något som saknas.
 
 

HAPPY NEW YEAR!!

Lämnar nu det värsta året i hela mitt liv bakom mig och ger mig rätt in i 2013. Jag vet att detta året kommer att bjuda på en hel del.. Som ni vet är jag ju student,vilket innebär en jävla massa förändringar. Jag ska gå mitt sista halvår i skolan, jag tror knappt att det är sant,men så är det. Juni blir som sagt fullspäckat, med Ayia Napa,bal,student och sist men inte minst summerburst.
 
En bättre nyårsafton
Nyårsafton tillbringade jag med en väldigt massa bra människor. Vi var drygt 35 personer som var hos Johan, en kompis till mina bröder.  Det bjöds på en massa god mat och dricka. Härliga människor, bra musik och vid 12-slaget också en hel del raketer.
Kvällen kunde inte bli bättre, och jag hade så jävla roligt.
 


 
 

RSS 2.0