Jag vill aldrig förstå...

Att ett sådant här kort, aldrig kommer kunna tas igen.
Aldrig kommer vi få vara tillsammans igen.
Aldrig kommer vi få se dig le igen och höra ditt skratt.
FAN, detta är så fel, så fruktansvärt fel.Four will never be better than five


Bornholm-05

Det skulle aldrig hända mig..

Aldrig skulle de hända just mig, aldrig skulle jag förlora min bror, inte nu iallafall, inte såhär tidigt. Att veta att du är med Elin gör mig glad men att vara här utan dig skulle aldrig hända. Aldrig skulle du av alla människor gå bort, de är så orättvist, så fruktansvärt jävla orättvist.
-
Jag saknar dig, världens bästa storebror❤


Forever til the end of time

Why, why can’t this moment last forever more
Why, Why can’t this moment last forever more?
Det är så JAG säger det.


En del ser gravstenen som bara en helt vanlig sten. Medans de flesta ser de som en underbar plats och gå till, där man kan känna glädje,sorg och trygghet. Jag säger inte att jag åker till graven varje dag för att prata med T. Jag åker dit ibland, när det känns rätt. För mig känns det ibland fel att stå där, jag känner då att jag inte är tillräckligt stark. Jag kan inte prata med T på samma sätt som jag kan om jag är någon annanstans. Jag har "hellre" Tobias med mig varje dag på en plats som jag vet både jag och han älskade. Där kan jag prata med han upp till himlen istället för att stå, gråta och kollar ner i jorden. De känns inte som jag och inte som Tobias heller. Tobias är en ängel, änglar finns i himlen och det är just därför jag väljer det sättet.
Alla behöver inte tänka som mig, det begär jag inte. Alla har sitt sätt och det måste man få ha.
Men det är såhär jag säger det.


Klockorna slutar aldrig ringa..

Idag var de konfirmation för Lina, våran fina kusin. Hela tillställningen i kyrkan var väldigt jobbig trots en präst fylld med humor. När klockorna ringde och ett par för oss väldigt sorgliga låtar började spelas, kunde man inte hålla tillbaka tårarna. Det kändes som man satt på begravningen och även fast vi inte kunde haft en finare begravning för T & E, så knyter sig riktigt hjärtat när man sitter i en kyrka och inte ens orkar tänka klart vad man EGENTLIGEN håller på med för stunden. Lina, vi gjorde detta för dig idag,jag hoppas du uppskattade det.

Du var så himla fin. Ditt leende och ditt skratt fick mitt att orka hela stunden där inne, Tack!

Och mamma, utan dig är jag ingenting. Tillsammans klarar vi allt.

 

 

image description


I know you love it

Sommaren närmar sig med stormsteg, de är 25 grader i luften och hela Varberg är som du vet helt fantastiskt nu. Det var den här tiden du älskade mest. Du kunde störa dig väldigt mycket på boråsarna som kom ner, men allt annat kunde inte bli bättre enligt dig.

 

De jag hoppas att du gör nu är att du smörjer in dig, för annars bränner du dig och blir en riktigt jävla kräfta....;)

Sen kan du också ta hand om Elin, sådär bra som bara du kan

 

 

Jag tänker på dig

Och hoppas på att ni har det bra..

 


Idag är en sådan dag som du hade..

Ringt till mig, sagt att " fyfan vad jag är bakfull, inkilningen igår var helt sjuk, du skulle varit med Lisa.
Allting var så lyckat!"
Den varma solen hade också gjort så att du kommit till mig och handlat glass på jobbet idag.
Sen hade du säkert också ätit kvällsmat hemma hos oss.
Men nu är allt annorlunda,ingenting kommer någonsin bli som vanligt igen.
Och fan, det gör så ont, så fruktansvärt ont att behöva säga det och speciellt uppleva det..
Snälla, KOM HEM!
-
Du lovade ju det.. ♥

Hallelujah

The end of the story
-

Från att jag fick reda på det fruktansvärda beskedet om olyckan och till vi skulle ha begravningen, visste jag bara en sak och det var att jag skulle sjunga för Tobias & Elin på begravningen. Pratade med Mamma om det först och hon sa hela tiden " Det är klart du ska det om du vill,men klarar du det?" och då började tankarna självklart rulla runt i huvudet på mig. Trots att jag velade hela tiden så visste jag innerst inne ändå att jag ville. Det var det jag skulle göra.

Varför? Undrar ni säkert och det ska jag nu berätta. På skolavslutningen i 9:an så sjöng jag och min fina vän, Felicia "Hallelujah" och då var Tobias där och kollade. Han sa till mig efter att han aldrig har varit så stolt över mig som när jag tog i och sjöng. Han filmade det på sin telefon och nu i efterhand har jag fått höra av hans kompisar att han har suttit och visat det för dom och berättat om hur stolt och fint han tyckte de var.
Att få höra det av sin egen bror är en enorm känsla. Som ni vet hade vi en ganska så speciell relation till varandra. Det var inte ofta vi fick höra att vi gjorde bra ifrån oss från varandra, för då var det mest väldigt oseriöst..;) haha. Men denna gången var väldigt speciell för mig.
-
Efter många funderingar fram och tillbaka om att sjunga på begravningen så bestämte jag mig,jag ska göra det. Några dagar innan började jag, min kusin Josefin på gitarr och en annan kille på piano öva. De kändes helt okej men fortfarande inte 100%. Kvällen innan begravningen var det mycket känslor som blandades in men jag kunde trots det få några timmars sömn. När jag sedan vaknade kände jag mig väldigt stark men också väldigt nervös. Bilfärden in till stan och kyrkan var ingen höjdare för mådde så illa,jag tror inte riktigt jag fattade vad jag skulle göra. Att stå och sjunga på en begravning för sin egen bror och hans flickvän är inget man tänkt att man ska göra, speciellt inte såhär tidigt. Jag är ändå bara 17 år.
-
När kyrkklockorna sedan ringer och alla sitter på helspänd och gråter på bänkraderna så känner jag mig helt plötsligt väldigt stark. Bildspelet på Tobias och Elin som vi valde att ha på begravningen rullade och allt kändes så levande på något sätt. De var liksom där i rummet någonstans. Jag såg dom, och det var det som fick mig att orka.

När jag sedan går upp och tar tag i mikrofonen, tittar ut över alla bänkrader så är det tomt. Jag ser inte en enda människa förutom Tobias och Elin längst bak. De ler och håller varandra i handen. I mitt huvud hör jag Tobias röst
"Du klarar detta, jag är så stolt över dig" och då sluter jag ögonen tar in all kraft jag har, kollar på de båda kistorna och tar i och sjunger ut. Jag öppnar sedan ögonen och ser allt folk framför mig igen. Den känslan var fruktansvärd men ändå så stark. Nu i efterhand ångrar jag absolut ingenting, utan det kändes bara så rätt att göra det.

Du är värd allt, jag älskar dig
-
Do everything you can, because you can not change your mind when everything is already done


My brothers and I.. ♥

I will tell your story, and keep you alive,the best I can.
-

Som liten var jag ganska blyg och feg av mig och jag blev varje dag kallad "Bratwurst" (tjock korv) och  " Fisen" osv av er . Det var liksom era smeknamn till mig. Även fast jag hatade det och det drog ner mitt självförtroende som fan så tog jag det. Eftersom jag inte hade någonting att säga till om fick jag helt enkelt va den där lilla systern som ni bara retade.Kul var det inte men nu unnar jag er det, speciellt för din skull Tobias. För ibland var det ju faktiskt så att vi retade dig med,men istället för "prickekorv", haha! Och du blev lika arg som mig men som vanligt vågade du inte erkänna det,utan du skulle leka den coola storebrorsan som inte brydde sig... ;) Det är sådana här stunder jag saknar. Även fast vi mognade med åren och slutade kalla varandra massa skit, så hade vi ändå våra stunder ibland och det var våran kärlek till varandra. Det låter kanske konstigt? Men så var de. Syskonkärlek behöver inte alltid vara kramar,pussar, fina ord och ja ni vet själva, utan det kan också vara en annan slags kärlek och en sådan hade vi. Vi har alltid varit lite speciella..?! Fråga mig inte varför, men jag gillade de. Folk har alltid kallat oss bröderna Larsson och lillsyrran typ. Som vanligt hamnade jag inte direkt i centrum men vem fan bryr sig?
De är ju ni som har gjort den jag är idag.
Ni är dom jag har sett upp till och ni är också dom som jag alltid kommer vara så jävla stolta över♥
-
Nu när det bara är jag och Daniel kvar är allt så annorlunda. Jag kom ihåg när du Tobias tog studenten, och sedan 1 år senare du Daniel. Allt var så perfekt och när ni sprang ut, kändes det som om jag var lyckligare än er, bara för att jag fick se er så glada. Att få stå där med er,mamma,pappa och släkten var helt fantastiskt.  Det är sådana stunder man aldrig kommer att glömma. Och nästa år är det min tur.. Utan dig Tobias. FAN. Jag blir arg bara jag tänker på det men samtidigt vet jag att av någon jävla konstig anledning kommer det vara min bästa dag i hela mitt liv, trots att du inte är där. Men du lever inom mig, vad jag än gör,det vet du. Och det bästa av allt är att jag vet att du alltid sa till mig att det var den bästa stunden i ditt liv,studenten,napa och balen. Du sa till mig att jag skulle ta vara på stunden i skolan nu för att jag hade de bästa dagarna i mitt liv framför mig, och dom orden kommer jag ta med mig.
-
Tobias & Daniel, även fast ingenting kommer bli som förut så kommer det alltid vara vi.
Ingenting kommer komma emellan oss och våra minnen lever alltid kvar.

It´s you and me now

A fighter keep fighting
You gave me the reason
You light up my silence
No matter the season
Winter cold
Summer, fall
Not alone, not at all
Without you I'm nothing.
A fighter keep fighting
You gave me the reason
You light up my silence
No matter the season
Winter cold
Summer, fall
Not alone, not at all
Without you I'm nothing.

Teknisk?..

Inte så, faktiskt..;)
-
Varje gång jag sitter och kollar igenom bilder på dig kan jag ibland bara börja skratta. Skratta pga att du ibland inte alls passar in på bilden. Ibland kan det vara bilder på dig och något du verkligen inte tycker om eller så kan det vara bilder på dig när du försöker göra dig jätterolig men så är du bara så fruktansvärt " ful " .. Du vet hur jag menar. Just denna bilden är på när du försöker stänga ett såkallat fönster i en taxi i Thailand för att det inte ska regna in. Fönstret var i detta fallet bara ett skynke som du skulle lossa och  sedan bara dra över men som i nästan varje "teknisk" situation du var med i, så ser allt så mycket värre ut än vad det faktiskt var..

Haha ♥
Men denna gången klarade du det ganska bra och nöjd var du.. eller? ;)

En bild säger mer än tusen ord

Regnet öser ner och blåsten gör mig bara så jävla frusen och det känns som jag bara vill gräva ner mig brevid dig. ♥
En dag som denna vet jag att jag hade gått hem till dig och Elin i eran lägenhet. Jag vet också att om jag hade ringt dig och bett om skjuts för att det regnade,så hade du kommit.  Det gjorde du alltid. Det var inte bara för mig du alltid ställde upp utan också för alla andra.
-
I min ensamhet sitter jag just nu och läser igenom alla fina kommenterarer,texter och går igenom gamla bilder på från din Facebook. Det är helt otroligt hur älskad man kunde vara. Jag tror inte du förstår hur omtyckt du var bland så många människor. Du gjorde allt för att alla skulle må så bra som möjligt och jag tror inte att många insåg att de faktiskt hade en sån som du till hands. Att alltid ställa upp och alltid finnas där är det inte många människor som gör. Tobias, det är så jävla tomt här utan dig. Ingenting är som förut och aldrig kommer det bli det heller. Saknaden efter dig är så stor och sorgen så hemsk att bära.
-
Trots allt, så ler och skrattar jag, Tobias. Det är något man måste, även fast det ibland känns så jävla fel. Allt jag upplever så gör jag det med dig. Det vill jag att du ska veta. Alltid så känner jag mig så ensam,men  innerst inne så vet jag, att det är jag inte,för jag har dig, min älskade bror. Även fast du inte är här, så är du med mig. Och jag lovar att jag ska ta dig till alla de ställen jag vet att du hade velat se. Jag ska stå där och va så stolt och tänka på dig, det är det minsta jag kan göra.
Du är det allra bästa och det kommer du alltid att vara, jag älskar dig.

31 Januari 2012 13:36.
Foto: T.Larsson

Live Like There´s No Tomorrow.

 

Live-Laugh-LOVE ♥

I would give just anything

To see your face to here your voice,
Just one more time..♥


RSS 2.0