Ingen ska se mig gå ner mig,jag kommer tillbaka

"Ingen ska se mig gå ner mig,jag kommer tillbaka"
Utkast till ett brev-Lars Winnerbäck
 
Lyssna och njut!
 
Jag behöver en paus härifrån. Även fast mitt skrivande hjälper mig framåt, behöver jag en tid ifrån detta nu. Jag har som sagt haft en fantastisk sommar trots mycket tårar, men nu är den över och verkligheten har börjat på riktigt. Jag söker jobb för fullt, för att längre fram åka på min lång resa som jag längtar så mycket efter.
 
Men va inte rädd, jag kommer tillbaka, jag tänker inte ge upp. Även fast en tid kan va riktigt tuff, så finns det bara ett ord i mitt huvud och det är fortsätt...
 
Fortsätt ,fortsätt ,fortsätt
 
 
INGEN ska se mig gå ner mig, jag kommer tillbaka.
Ví hörs!
 
/Eran Lisa
 
 
 

När jag tänker efter

har det varit en helt fantastisk sommar!
Napa,balen & studenten var helt klart höjdpunkterna,
men även allt annat man har gjort så som summerburst,alla utekvällar och alla dagar vid stranden har varit helt fantastiska.
Tack allihop! Vad hade jag gjort utan er?
 
Underbara tid.
 
 
 Du har gjort mina dagar ,TACK för att du finns!
 
 

Avståndet spelar ingen roll

 
I lördags var det avskedsfest för dig och i måndags lämnade du Varberg, för Linköping. Även fast det gjorde riktigt ont att skicka iväg dig, så är du så jävla värd detta.Avståndet kommer inte spela någon roll, för vi kommer alltid att ha varandra. Du har varit på andra sidan jorden och ändå ställt upp och brytt dig om mig. Du har också suttit mitt emot mig, lyssnat på mig och sagt sådana fina ord och goda råd, som ingen någonsin har sagt till mig. Du har också alltid 24/7 funnits tillgänglig på din telefon, vilket för mig har betytt så himla mycket. Jag har delat många stunder med dig, och skrattat tills jag knappt kan stå. Jag lovar att vår vänskap, den kommer aldrig ta slut.
 
  Du har varit en utav de bättre Lisa och kommer alltid att vara. Jag lovar att när jag kan, så kommer jag att hälsa på dig, för här hemma kommer jag sakna dig.
 
Jag tror på dig, hjärtat
Lycka till och kör hårt!!!!
 

Sömnlösa nätter

Det är nu femte natten jag ligger sömnlös. Jag kan bara inte sova. Tankarna snurrar runt i huvudet på mig och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Alla möjliga bilder kommer upp i huvudet. Jag kan sätta mig rakt upp i sängen och bara gråta och samtidigt skaka, för jag är rädd. Rädd att jag inte ska klara av allt som jag har framför mig och rädd för att förlora allt det jag har kvar.
 
 
Den 1 Augusti var det 1 och ett halvt år sedan du gick bort...
Tro det eller ej men så var det och jag saknar dig lika mycket nu som då.
 
 
twenty roses, this is between you and me 

,
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0