Wherever you are

I put my faith in tomorrow
And try to sleep for a while
Maybe a new day will follow
That'll make it alright
Now when I feel so down and out
Somehow you're still by my side
And I hope
Life is good
Wherever you are
You will be
Forever
In my heart
Where you couldn't hold on
I will try to be strong
I just hope you belong
Oh, wherever you are
If I had told you the right things
Would it matter at all?
If I only knew you were standing
On the edge waiting to fall
Oh I would give just anything
To see your face to here your voice
Just one more time, oh ...
And I hope
Life is good
Wherever you are
You will be
Forever
In my heart
I put my faith in tomorrow
And try to sleep for a while
Maybe a new day will follow
That'll make it alright
-
Now when I feel so down and out
Somehow you're still by my side
And I hope,Life is good
Wherever you are
You will be forever
In my heart
-
Where you couldn't hold on
I will try to be strong
I just hope you belong
Oh, wherever you are.

Om jag var tvungen..

Att välja en person i hela världen, så skulle de va du,Daniel!♥

 


Varbergs GIF♥

Vilken otroligt fin eftermiddag det blev igår. Niklas höll ett jättefint tal om Tobias innan vi hade en tyst minut. Laget bar också sorgband för att hedra Tobias. Allting var verkligen hur fint som helst och även fast det var jobbigt så blir man ändå innerst inne väldigt stolt, för att man får en bekräftelse om hur omtyckt han var.
Matchen gick också väldigt bra. De blev vinst med 5-0 vilket jag vet att Tobias hade blivit så glad för. 3 poäng till laget för det och också 3 poäng till Daniel som fick för bäst insats. Det Daniel gjorde igår är inte många som kan göra och jag vet att Tobias är så jävla stolt över dig,för det är vi. Du var grym. 1-0 målet, var nog det snyggaste och att du gjorde det var bara så rätt. Tårarna kom på läktaren och jag såg bara glädjen i ansiktet på dig, behåll de.
Trots detta missade du en straff och OJ vad Tobias hade skrattat åt dig om han såg de, för straffskytt är kanske inget du borde bli, eller?!.. ;)


" Vem fan trodde att man skulle spela en "sorgmatch" för sin egen bror" sa Daniel igår, och jag håller med han. Vem fan trodde det? INGEN. Men trots detta gör du och hela laget en enorm insats.
Jag vet att Tobias är så fruktansvärt stolt över det.21 April, Lördag♥

Vaknade halv 8 av att tårarna bara rann. Vet att tårarna är en blandning av saknad och längtan.  Idag är en speciell dag. Idag ska nämligen Varbergs GIF spela sin andra seriematch och nu på hemmaplan. Det ska i samband med detta hedra våran älskade Tobias. Saknaden som uppstår idag är fruktansvärd. Det är den ju alltid,men idag är det ett snäpp värre. Att ha en tyst minut, ett fint tal och sorgband för ens egen bror är helt osannolikt. Att tänka så är sjukt, för det finns inte ens. Man har aldrig kunnat ana det och så står man där, i solskenet och bara gråter. För det är det enda man kan göra. Fyfan, idag kommer bli en jobbig dag men som i alla andra matcher så önskar jag Varbergs GIF, ett stort lycka till idag och 3 poäng hade varit riktigt bra, för då vet jag en som hade varit stolt...
-
En person som jag vill ge all kärlek till idag är min andra bror, Daniel. Du ska spela denna matchen idag och jag vet att du klarar det. Jag har själv märkt att du bara blir bättre. Du är och blir med dagarna bara starkare. Du kommer göra oss och Tobias stolt även idag, det är en sak som är säker.
Du är bäst


Och återigen, vi gör detta tillsammans.

" Alltid saknad, Alltid älskad #10"
Together we´re strong

Jag kan inte säga att jag kände dig, innan Elin & Tobias gick bort. Jag kan inte heller säga att vi kanske är lika,men på något sätt så går vi ihop. Vi går så jävla ihop och jag är så glad att jag har dig. För du om någon förstår verkligen hur det är att vara ungefär i min ålder och mista sin egen syster eller i mitt fall bror. Du bor inte här utan nu, utan går på ett bandygymnasium istället,vilket jag glädjs åt. Jag glädjs åt att du får göra det du verkligen älskar och komma bort från Varberg och från all skit som gömmer sig här efter det som har hänt. Jag vet att det inte blir likadant när du bor där, för det kände bara jag när jag var iväg i Stockholm, att där är ingen som vet, där känner man sig som i en i mängden, inte så jävla utpekad.Men som sagt,sorgen kommer man aldrig ifrån, sorgen kommer man alltid att bära och då är det bästa av allt ,att du har vänner & en flickvän som bryr sig om dig så jävla mycket. Du har också en mamma & pappa som saknar dig varje dag när du inte är hemma. De älskar dig också så otroligt mycket och är så stolta över dig. Det kan jag lova dig. Du har också oss,min familj. Vi finns här och ställer upp om det är något. Det jag vill säga är att du är aldrig ensam Johan och tillsammans så är vi starka och jag lovar dig, vi ska ta oss igenom detta. Jag lovar dig

Efter begravningen så sa du till mig " Vi får inte tappa kontakten nu bara för att allt är "över". Självklart INTE sa jag till dig, det om något vill jag absolut inte göra. Vi ska hålla ihop och jag vill att du ska veta att jag finns för dig dag som natt. Det är det minsta jag kan göra för dig.
Du har ett leende av guld, fortsätt ha det och fortsätt va stark, då kommer du gå långt.
Jag tror på dig och är så glad att jag har dig.
Glöm aldrig det.

Johan Hedbris
Du kommer alltid vara Elins bror och hon kommer alltid va din syster

JAG ÄLSKAR DIG

Vi ses snart igen, brorsan17 April 2012

SUNSHINE, just for you❤

 


Everything changes

Livet förändras. Det har jag och väldigt  många andra fått svar på nu det senaste. Det har gått mer än 2 månader sedan 4 fantastiska ungdomar lämnade oss i STOR sorg och saknad. Det är inte bara jag som sörjer,utan så många mer och även fast jag inte visar det så lider jag med er så otroligt mycket. Allting är väldigt svårt att handskas med och när man inte vet själv vart man ska ta vägen är det svårt att finnas till hands för andra,men jag försöker, så gott jag kan. Men även folk förändras, när man som minst anar de. Jag kan inte säga att jag har det lätt just nu och det vet jag att många andra inte heller har,men eftersom detta är min blogg så kommer jag bara skriva hur jag känner och hur mina tankar går.

När jag den 1 februari fick reda på att jag förlorat min ängel till bror, tappade jag allt. Det var som luften i mig flög ut. Jag hade ingen ork, jag kunde inte stå på benen och förstod det gjorde jag verkligen inte- men det gör jag inte nu heller. Jag förstår inte att Tobias eller Elin aldrig någonsin kommer öppna dörren hem till oss igen. De kommer aldrig någonsin va här tillsammans med oss igen och fan, det gör ont, så fruktansvärt ont.

Under all sorg och all bearbetning finns människor,människor som verkligen bryr sig. Alla kanske inte förstår men många lyssnar, och gör det fantastisk bra. Jag har några riktigt fina vänner som ALLTID ställer upp, vad de än gäller och ni vet vilka ni är- fantastic five.

Det finns också många andra som hjälper till och bryr sig så otroligt mycket. Två av dom skulle jag vilja kalla mina storebröder. Damir & Filip, två killar som har en sådan personlighet så att hälften egentligen borde räckt. Jag kan som vanligt inte visa min tacksamhet på något bra sätt än, men en dag, lovar jag att göra det för er, bara för er.


Bortsett från all denna sorg och saknad efter min bror,ska det självklart komma in så mycket mer, varför?
Som om detta inte är nog...
Varför ska allt bli så mycket värre än vad det redan är?
Varför ska människor man trott på falla tillbaka och spela någon helt annan människa? Det är som en pjäs, att man byter roller hit och dit.

Varför? Frågorna finner inga svar..
Men en dag önskar jag att dom faktiskt får ett svar.

Det jag vill avsluta med att säga är att alla ni som ger så mycket trygghet och kärlek, är helt otroliga.
Helt fantastiska, och ni vet vilka ni är.Friendship never ends


Min idol, min förebild, min BROR!


Tobias Larsson♥
Live,laugh, LOVE

En nära vän till Tobias har ikväll varit här med väldigt mycket bilder sedan deras Asien resa 2011.
Tack Kalle!Aldrig har det hänt..

att du har tagit en egobild i en spegel..

När jag fick se denna bilden idag började jag skratta med en gång. Aldrig har du tagit en egobild i en spegel på dig själv. Antagligen tog du för att du tyckte du var så jävla snygg den kvällen och du kände dig allmänt fräsch och vet du? Jag håller med dig. Fan vad snygg du var!

Asien-11

Two is better than one

but four will never be better than five.

TobiasPappa, Mamma, Daniel & Lisa


This moment

was probably one of the best you had with each other..

När jag säger detta så menar jag det. Jag vet att vid detta tillfället var ni som lyckligast. Jag hörde en historia om just detta kortet av en väldigt bra vän till Tobias för någon vecka sedan. Han berättade precis som det var just den kvällen och jag kan inget annat än att le även fast tårarna bara forsade ner. Glädjetårar av sorg skulle jag vilja kalla det.
Vad ni sa till varandra just då är privat. Sen vad ni skrev på eran risballong som ni skickade upp i luften är det BARA ni som vet, ingen annan.
Det det enda ni får veta är att Tobias sa att det var den bästa dagen i hans liv.

Amor vincit omnia
Tobias Larsson ♥ Elin HedbrisDu var inte där..

Jag vill bara berätta att..
Idag fyller våran lilla kusin Emma, 9 år. Jag vet att både du & Elin hade velat fira henne men nu blev det inte så och tyvärr så kommer det aldrig bli så igen. Aldrig kommer ni få fira henne eller någon annan här med oss. Ni kommer kanske fira i himlen, tillsammans. Men att jag eller rättare sagt vi inte får va med er på sådana här tillfällen är något fruktansvärt. Jag kunde inte ens hålla tillbaka tårarna innan jag ens kom in genom dörren till Emma idag. Bara en kram av en annan människa kan göra mig ledsen, för jag vet att den kramen kommer jag aldrig få av dig igen. Jag kommer få trygghet av många men inte av dig. Tobias,  min älskade storebror- du är så jävla saknad. Det känns så jävla fel att fira någon, men vi måste. Vi måste fortsätta,även fast jag inte vill, jag vill inte utan dig och nu är jag hemma,ligger i sängen, tittar i taket och inser att fan, du kommer aldrig komma tillbaka. Vad jag än gör, så kommer ingenting bli som förut och det är det som gör så jävla ont.

My angel

There's no one in town I know
You gave us some place to go
I never said thank you for that
I thought I might get one more chance
What would you think of me now?
So lucky, so strong, so proud
I never said thank you for that
Now I'll never have a chance
May Angels lead you in
Hear you meet my friends
On sleepless roads, the sleepless go
May Angels lead you in
So what would you think of me now?
So lucky, so strong, so proud
I never said thank you for that
Now I'll never have a chance
May Angels lead you in
Hear you meet my friends
On sleepless roads the sleepless go
May Angels lead you in
May Angels lead you in
May Angels lead you in
May Angels lead you in
May Angels lead you in
And if you were with me tonight
I'd sing to you just one more time
A song for a heart so big
God wouldn't let it live
May Angels lead you in
Hear you meet my friend
On sleepless roads the sleepless go
May Angels lead you in
May Angels lead you in
Hear you meet my friends
On sleepless roads the sleepless go
May Angels lead you in
On sleepless roads the sleepless go
May Angels lead you in
There's no one in town I know
You gave us some place to go
I never said thank you for that
I thought I might get one more chance
What would you think of me now?
So lucky, so strong, so proud
I never said thank you for that
-
Now I'll never have a chance
May Angels lead you in
Hear you meet my friends
On sleepless roads, the sleepless go
May Angels lead you in
-
And if you were with me tonight
I'd sing to you just one more time
A song for a heart so big
God wouldn't let it live
May Angels lead you in
Jimmy Eat World – Hear You Me

Just for you

Alla som kände Tobias, vet att hans favoritlag var Arsenal. Om jag inte minns fel så var det i Dubai förra året, Tobias köpte en fotbollströja signerad #10 " Larsson ". Denna tröjan var speciell för Tobias. Det var kanske inte så att han gick runt i den varje dag,men det var en speciell sak som jag vet att Tobias aldrig hade slängt, även fast den var för liten eller sönder i något hörn, hade han sparat den, om jag kände min bror rätt- och det vet jag att jag gjorde.

Nu när Tobias gick bort visste vi bara en person som skulle få ärva eller rättare sagt ta del av Tobias tröja som var så speciell för honom. De är hans fantastiska vän, Filip. Filip har i alla denna sorg visat sig vara den mest betydelsefulla person både för mig och min familj. För Tobias var du hans allra bästa vän och det vet du. Ni gjorde i princip allt tillsammas och var det någon som skulle få något som betydde någonting för Tobias, var det verkligen du..  Tack för att du är du och tack för att du finns. Du betyder så otroligt mycket för oss, speciellt mig. Alltid när jag är ledsen eller när jag behöver åka till graven eller något liknande ställer du upp. Jag är så otoligt tacksam och jag lovar att någon gång ska jag visa min tacksamhet, även för dig...image description

I love you ❤
I hela mitt liv..

I hela mitt liv har jag litat på mig själv
men nu behöver jag din hjälp

I hela mitt liv har jag försökt att tänka själv
men jag kommer inte längre utan din hjälp

Det fanns ett ljus som aldrig släcks
i sångerna från min uppväxt
I hela mitt liv har jag litat på min tur
men det här kan jag aldrig slingra mig ur.

Hur långt man än har kommit, är det alltid längre kvar..♥

image description


Solsidan

Tobias var killen som älskade sol. Han var killen, precis som sin syster som gick i converse på vintern och gärna började använda sin skinnjacka så fort solen dök upp och det bara blev någon plusgrad ute. Solglasögon var också viktigt. Hade man det så såg jag man ju rätt " stekig " ut, om Tobias själv hade fått uttrycka sig. Många gånger har du blivit kallad "Stekare", "Kungen" osv, inte konstigt tänker jag nu, för det var ju precis det du var.
Jag glömmer aldrig när du landade på landvetter med Kalle, efter att ni kommit hem från att ha varit borta i några månader i Asien. Du kom ut i nyinköpta snygga svarta jeans, en snygg skjorta och din nya skinnjacka på. Det kallar jag steeeeek om man jämför med Daniel som kom ut i mjukisbyxor,luvtröja och allmänt sleten efter att också varit borta några månader i Thailand. Det var nog första gången jag sa att du var "snygg".
(För att ha suttit i ett plan i hur många timmar som helst..;))
Bilden nedan är från Asien-resan 2011. Ni ser ju själv vilka de ska efterlikna. Inga mindre än dom i SOLsidan. Tobias var som många andra helt besatt i solsidan och rykterna går också om att du var riktigt bra på att åka segway. Det var ju inget jag kuna ana direkt,men jag är glad för din skull. Att du gav dig på den där och gled runt i solen med din tröja, som du var så stolt över. " Do you know,who I´am?"


Jag minns allt som igår och jag vill föralltid minnas det.
men FAN, vad jag saknar dig.

T ♥ E


2 månader i ett helvete..

Det är precis vad det är.
2 månader har nu gått och saknaden är fortfarande lika stor.
Jag får kommentarer som "Du glömmer det snart", "Hur mår du?" och " Tobias finns med dig hela tiden" osv.. Svaret på dessa frågor orkar man ibland inte ens svara på, för saken är den att jag kommer aldrig glömma och om svaret på " Hur mår du"? är okej, så är det fortfarande inte okej. Jag kommer alltid vara lika ledsen och alltid må lika jävla dåligt MEN jag måste få skratta,jag måste få le och uppleva det jag alltid velat, för min egen skull och Tobias. Tobias hade aldrig velat att jag skulle sluta le, han hade inte heller velat att jag bara skulle ligga hemma och inte göra någonting. Även fast vissa dagar är värre än andra så måste man försöka. Även om allt känns meningslöst så måste man försöka. Man måste fortsätta,man måste de.
Jag vet också att Tobias är med mig hela tiden, det är inte de det handlar om. Utan det är att känslan av att aldrig få se sin bror igen,den känslan är fruktansvärd. Han är med mig,men inte här med mig och det är de som gör så jävla ont. Aldrig kommer det bli som förr och aldrig kommer jag få säga allt jag ville säga till dig. Igår när jag jobbade så väntade jag också på att du skulle komma in på Tre Toppar. Jag tänkte att snart kommer du, som du alltid brukade göra. Du beställde dina 5 kulor, jordgubb,päron,vanilj,melon och jordgubb/smultron med hallonsylt. Jag visste det innan du ens kom in, jag visste vad du skulle ha och jag skrattade alltid lika mycket åt det. Och nu kommer du aldrig göra det igen...

Fan Tobias,jag väntar ju fortfaranade på att du ska komma hem.
Varför blev det såhär? Varför är världen så jävla orättvis?

Även fast tårarna rinner och allting känns så jävla meningslöst så lovar jag,
att jag ska fortsätta för din skull.

Och det bästa av allt, är ju att du faktiskt litade på mig och det ska du göra nu med.
För jag tänker inte svika dig,brorsan.
Jag älskar dig


RSS 2.0