Mitt hjärta i din hand

Sitter just nu på altanen och tänker igenom allt som har varit och allt som komma skall. I lördags natt kom jag hem från Magaluf. Resan var helt fantastiskt. Jag och mina underbara tjejkompisar träffade ett gäng killar från Nässjö, hela veckan tillbringade vi tillsammans och fyfan vad roligt vi hade.  Många tror att bara för att man åker iväg glömmer man allt och bara har kul, men så är det inte. Jag hade någon dag då allt var skit,jag ville bara hem och träffa min familj men någonstans inom mig visste jag. Jag kommer inte hem, och Tobias som jag saknar mest av allt, finns med mig. Han är med mig. Det är då jag hittar ett lugn och fortsätter va den jag alltid ha varit.Tjejen som skrattar i princip åt allt och bara njuter. Jag älskar solen och värmen, jag älskar att umgås med mina kompisar och innerst inne tycker jag det är rätt skönt att slippa mina föräldrar också.. ;) Så ibland får man intala sig själv, du fixar detta och det var precis vad jag gjorde.
 
Jag är glad att jag åkte,för det var den bästa veckan på hela sommaren. 
 
Imorgon är det den 28 augusti, vilket betyder att jag fyller år. Hela 18 år blir jag, och som jag har längtat efter denna dagen. Jag trodde inte att jag skulle behöva fira utan dig vid min sida ,men nu är det som det är och jag MÅSTE göra det. Det känns förjväligt och det enda jag önskar och vill är att du ska komma hem och knacka på dörren imorgon. När jag vet att det inte kommer hända får jag en klump i halsen. Mina ögon fylls av tårar och lusten till att fira min födelsedag blir mindre och mindre. Men jag lovar,jag ska fira min födelsedag för mig själv och för dig.
 
Det vet jag att du hade velat.
 
 
 

Åhhh till Magaluf

Imorgon tar jag med dig till ett ställe där du inte har varit, till Magaluf. Det kommer bjudas på sol,FEST och en jävla massa oroliga föräldrar. Jag vet att du hade gillat det.. ! Och skrattat åt mig när jag sagt de till dig!;) bara så du vet, tänker jag på dig, varje minut, varje sekund av mitt liv. Du är med mig,vart jag än, vad jag än gör.
 
Min älskade storebror
 
 
 

Johan Hedbris, 19 år

Inatt var det jag som var först med att gratta dig,såklart!;) och Ikväll ska vi fira dig. Du är värd en bra födelsedag och tillsammans så ska vi försöka göra denna minnesvärd, trots all skit och alla problem!

Du är så jävla bra och som vanligt klarar vi allt, bara vi är tillsammans.❤


Best friend


True words

You never know how strong you are,until being strong is the only choice you have.

Syskonkärlek


Samlar tankarna....

det gör jag bäst här.


En del av mitt hjärta,kommer alltid slå för dig

Du ska veta att jag saknar dig
Du ska veta att jag inte glömt.
Det finns bilder som aldrig suddas ut.
 
6 månader, ett halvår sedan du lämnade oss. 
Jag finner inga ord, jag saknar dig så jävla mycket.
 
ÄLSKAR DIG!
 

RSS 2.0