Helt plötsligt satt den där

som en kopia av den apan vi skickade ner i jorden tillsammans med dig, Tobias.
 
Det var nämligen så att när Tobias var liten, hade han en exakt sådan här apa. Den han hade var dock lite större och svansen var i princip avklippt pga, för många brottningsmatcher med Daniel.... Jag vet inte hur mycket du och Daniel gjorde med denna apan. Jag tror till och med ni hade den som en handboll någon gång.. Ja, ni förstår ju själva. Det var Tobias favorit apa, och den skulle med när han flyttade in till stan och den har hela tiden suttit där vid hans sängkant, tills dagen då vi skulle begrava dig, då åkte den ner med dig, under jorden.
Och det har aldrig kännts så rätt. Apan var för dig speciell, lika så din "fotbollskarriär", det var också därför dina fotbollsskor och din matchtröja hängde med dig när du begravdes..!♥


Och på tal om apan..
 så kom Lena & Mikael hit igår. De skulle komma hit för en italiensk afton med mamma & pappa eftersom de åker till Rom tillsammans efter påsk. Lena hade ringt mamma i veckan och sagt att de hade hittat en precis likadan apa, som Tobias hade, nu när de hade rensat bland alla sina saker,  eftersom de ska flytta. Lena sa att hon tyckte vi skulle ha den hos oss. De hade bestämt att den skulle få bo hos oss och dela båda glädje och sorg, vilket vi självklart ville. Att vi skulle ha kvar Tobias apa efter han gått bort, fanns inte i våra huvuden,eftersom det var Tobias, det var hans favorit, i alla lägen. När det sedan dyker upp en likadan, fast i en mindre version, ser jag bara glädje. Jag tänker på Tobias och jag känner också att han har det bra, riktigt jävla bra. Jag vet också att kopian av apan som sitter i vårt hus, är under jorden med dig.
 
Så TACK,  Familjen Svenberg.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0